Tillbaka till alla evenemang

Gårdsmeny


Varje onsdag till lördag bjuder vi in till en kväll där smakerna från gården får tala för sig själva.

Amuse
Kantarellkopp med fröknäcke och vispat örtsmör – en liten smak av Ivös skafferi som väcker aptiten.

Förrätt
Kantarelltarte med smörstekta Ivökantareller, pepparrotskräm och saltrostade solrosfrön – skogens guld på tallriken.

Huvudrätt
Flankstek med ostgratinerad potatis och zucchini, toppad med parmesan, sotad röd spetskål och dragonemulsion med äpple, honung och dijon.
Vegetariskt alternativ: Puck på broccoli, kikärtor och västerbottenost, långbakad tomat, ostgratinerad potatis och zucchini med samma tillbehör som huvudrätten.

Dessert
Vinkokt päron med tripplad kolasås, valnötter från trädgården, vaniljglass och färska bär – en mjuk och söt avslutning på måltiden.

Pris: 695 kr / vuxen | 225 kr / barn 3–12 år

Kom och njut av en kväll där Ivös smaker, natur och värme möts på tallriken – vi lovar en upplevelse att minnas.

Föregående
Föregående
17 augusti

Tastes of the Wineyard

Nästa
Nästa
21 augusti

Minnesceremoni