sv

Ivögården Mat & Vingård

VINGÅRD - RESTAURANG - GÅRDSHOTELL

BOKA

RESTAURANG
RESTAURANG

Njut av en trerätters gårdsmeny kombinerad av köksmästaren. En smakupplevelse på lokala råvaror tillagade med kärlek. 

Lägg till vårt svenska eller internationella vinpaket med utvalda viner av våra sommelierer. 

Klicka här för att boka bord

GÅRDSHOTELL
GÅRDSHOTELL

Gårdshotellet med totalt 43 bäddar fördelat på 15 rum, gott om mysiga umgängesytor och utespa med jacuzzi och vedeldade badtunnor. 

Samla familj, vänner eller kollegor för en avkopplande upplevelse med övernattning och restaurangbesök i en naturnära miljö.

Klicka här för att boka rum och paket

KONFERENS
KONFERENS

Framgångsrika möten börjar i en inspirerande miljö!

  • DAGKONFERENS, 595 kr exkl. moms per person.
  • 24-TIMMARS KONFERENS, 2350 kr exkl. moms per person i dubbelrum.
  • 2 DAGARS KONFERENS, 2650 kr exkl. moms per person i dubbelrum.

Vi lagar all mat från grunden och vi älskar lokalt, närproducerade och ekologiska råvaror!

3-rätters gårdsmeny

Aktuell gårdsmeny

Sparris - Focaccia - Smör
Sparrisbuljong kokt på vit sparris uppvispad med en klick smör och grädde. Serveras med hembakad focaccia och vispat smör.

-

Sparris - Citronsmör - Getost - Krasse - Siklöjarom - Macadamia
Vit färsk sparris serveras med grillad citron, lagrad getost och krasseemulsion. Toppas med rostade macadamianötter och siklöjarom. 

-

Majskyckling - Nässlor - Ramslök - Tomat - Risotto - Spetskål
Örter - Vårlök
Skånsk Majskyckling som färseras med färska örter och färskost. Serveras med confiterade små tomater, ramslök & nässelpesto, risotto, rostad vårlök och grillad spetskål.

-

VEGETARISKT ALTERNATIV
Aranchini - Svamp - Bärta - Spetskål - Ramslök - Nässlor - Örter
Vårlök - Tomat
Friterade risottobollar smaksatta med Ivösvamp. Serveras med fermenterad och rökta svenska ärtor, confiterade små tomater, ramslök & nässelpesto, risotto, rostad vårlök och grillad spetskål. Små stänk av tomatglaze.

-

Smördeg - Maräng - Rabarber - Solrosfrö
Smördegsbakelse som toppas med italiensk maräng, picklad rabarber och rabarbersirap. Rostade solrosfrön.

Allergier?
Föranmäl din allergi så ordnar vi en alternativ kost till dig.


Stopping by?

BOOK A TABLE

Våra menyer byggs efter årstiderna och vi anpassar oss efter vad våra granngårdar har att erbjuda.